Senkin Senggigi!

Ei meistä kyllä mitenkään saa Senggigi-faneja. Päätimme alunperin yöpyä Senggigissä kahdesta syystä: 1) Peraman laivamatkaan Floresilta sisältyi lopuksi myös parituntinen bussimatka Lombokin saaren läpi (idän satamasta lännen turistirannalle) ja 2) Senggigissä piti olla ”aloittelijoille” eli L:lle ja A:lle sopivaa surfausta.

Onhan tämäkin Indonesiaa, MUTTA marmaris-vaikutelmalta ei voi välttyä, eikä ainakaan nyt surffaamisesta tullut yhtään mitään. Ja lisäksi meillä oli niin ikävä tuuri, että hotellin sänky oli täynnä verta imeviä luteita! Yäk!

se IMG_0636

Jazz Senggigi Resort, jonka Peraman laivapojat meille ystävällisesti varasivat etukäteen, kun tulimme niin myöhään perille ja vieläpä islamilaisena uudenvuodenpäivänä. (Ja olihan tämä sitä yhtä juttua lukuunottamatta ihan kiva hotelli).

se IMG_0630

Lude eli lutikka (bed bug / kutu busuk) sängyllä. Näitä löytyi lopulta MONTA.

se IMG_0628

Verilänttihän siihen jäi, kun vasta ruokaillutta elukkaa yritti listiä hengiltä.

se IMG_0635

Lutikkasänky meni palasina pihamaalle myrkytettäväksi.

se IMG_0632

Kemiallista sodankäyntiä.

se IMG_0637

A ja L vaihtoivat uuteen luteettomaan huoneeseen.

se IMGP0665

Tästä Senggigin ”keskustan” niemenkärjen rannasta kuvittelimme pääsevämme surffaamaan. Turha oli luulo. Kanootin olisi voinut vuokrata…

se IMGP0678

Seuraavaksi otimme taksin Jeeva Klui -rannalle ja kävelimme sieltä edelleen yhden niemenkärjen taakse kohti pohjoista. Nyt alkoi jo löytyä aaltoja, mutta valitettavasti tässäkin kohdassa oli melkoisen kivikkoinen pohja, eikä surffilautojakaan tällä rannalla ollut vuokrattavana.

se IMGP0688

”Älä tule paha aalto! Tule hyvä aalto!”

se IMGP0722

Kävelimme takaisinpäin ja onneksi juuri lounasaikaan tienvarresta löytyi maissingrillaaja.

se IMGP0721

Maissintähkien lisäksi ostimme warungista vähän kaikenlaista muutakin syötävää (riisi, vihannekset ja munakkaat kolmelle, yht. rp 20 000 eli kuitenkin selvästi yli euron).

se IMGP0724

Maissit kourassa takaisin kohti Jeeva Klui -rantaa, jossa kaukaa katsoen näytti olevan muutama epätoivoinen surffaaja pikkuruisten aaltojen kimpussa.

se IMGP0727

Jeeva Klui:n ökyresortin vierestä löytyi myös surffilautojen vuokrauspaikka (hinta oli päätä huimaava eli kahdelta tunnilta rp 300 000 /lauta). Korkean hinnan ja olemattomien aaltojen takia surffaamisesta ei tullut tälläkään rannalla mitään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s