Jatko-osa

Mehän lähdimme kesällä 2014 vuodeksi Kaakkois-Aasiaan niin, että aluksi ei paluulippuja Suomeen  vaivauduttu ostamaan ollenkaan (pl. A:n 6 työreissua Suomeen, mutta nekin liput olivat menopaluita). Vasta yli puolen vuoden reissaamisen jälkeen päätimme kuitenkin ostaa myös ne paluulentoliput niin, että saatoimme jatkaa työntekoa Rovaniemellä, kun vuoden virkavapaat päättyivät. Paluuliput ostettiin kuitenkin vähän ristiriitaisissa tunnelmissa, sillä tokihan indonesialaisen tai malesialaisen arjen jatkaminen olisi ollut kovin houkuttelevaa.

Eikä Suomeen, syyssateisiin ja kiireiseen työarkeen totuttelu ole pelkästään herkkua ollutkaan. Mutta kiitos H:n, A sai sentään kotimaahanpaluuahdistuksen lievittämiseksi luvan lentää vielä vähäksi aikaa takaisin Indonesiaan. Niinpä A:lle ja ekaluokan aloittaneelle L:lle ostettiin nippu lentolippuja lokakuuksi.

meno: Rovaniemi-Helsinki-Lontoo-Hongkong-Jakarta-Bali-Labuanbajo
paluu: Lombok-Jakarta-Hongkong-Amsterdam-Helsinki-Rovaniemi 

Tarkoitus on ottaa Nusa Tenggaran saaristokierrokselle Jakartasta mukaan L:n isosisko Lo ja tämän kaveri A. Jakartassa nähdään tietysti myös I:aa ja Bunakenin sukelluskouluun matkaavaa P:aa. A:n on tarkoitus tavata menomatkalla Jakartassa myös kollegaa, jolla on tutkimusyhteistyökuvio erään suomalaisyliopiston kanssa. Saisikohan sitä joskus aikaiseksi jonkin ammatillisen tekosyyn, jonka varjolla koko perhe voisi muuttaa vaikka Jakartaan???

34 kerta 20 prov

A:n 34. Indonesian matka alkamassa! Ja idästä saadaan uusi provinssi niiden Indonesian osavaltioiden listalle, joissa on tähän mennessä vierailtu. Tavoitteenahan on käydä jossain vaiheessa kaikissa 34:ssä 🙂

Mainokset

One response to “Jatko-osa

  1. Mielenkiinnolla odotan uusia juttuja ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s