Dendeng ragi

3 kg naudanlihaa leikattiin ohuenohuiksi viipaleiksi ja siveltiin mausteseoksella (vettä, suolaa, valkopippuria, palmusokeria, valkosipulia, salottisipulia, tamarindia, kurkumaa, inkivääriä, galangaa, korianteria, limelehteä) ja leivitettiin sitten kookoshiutaleilla sekä lopuksi tietysti uppopaistettiin öljyssä kuten indoherkut yleensäkin.

ragi IMG_3344 ragi IMG_3351 ragi IMG_3338 ragi IMG_3359

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s