Maluku City Mall eli MCM

Melkein kuusi viikkoa vierähti pienemmillä saarilla ilman mahdollisuutta vierailla amerikkalaistyyppisissä isoissa kauppakeskuksissa. Mutta Malukun osavaltion pääkaupunki Kota Ambon on toista maata. Siispä suuntasimme Ambon City Center -nimiseen mall:iin viettämään ”välipäivää” laivamatkan ja lentomatkan välissä. Kauppakeskuksen nimestä ei suoraan voi päätellä sitä, että se sijaitsee reilusti kaupungin keskustan ulkopuolella, mutta Kota Ambon on onneksi täynnä bemoja (angkutan), joissa lyhyet ja pitkät matkat maksavat aina rp 3 000 hengeltä.

**** lisäys

HUOM! No, vasta seuraavalla Ambonin visiitillä viikkoa myöhemmin tajusimme, että ko. kauppakeskus ei ollutkaan ACC eli Ambon City Center, vaan kyseessä oli pienempi, mutta uudempi MCM eli Maluku City Mall. Se isompi ja alkuperäisempi eli City Center olisi ollut vielä huomattavasti kauempana kaupungin keskustasta!!! Todella hämäävä nimi ko. kauppakeskuksella 🙂

Mutta siis kiva paikka oli MCM:kin:

****

Solaria-ravintola! Gramedia-kirjakauppa! Pelipaikka! J.Co-jugurttipaikka! Robinson-tavaratalo! Hypermart-ruokakauppa!

L oli erityisen iloinen, sillä 6-v:n mielestä Indonesian paras paikka on Jakarta nimenomaan siksi, että siellä on niin paljon hienoja ja suuria kauppakeskuksia. Poika totesikin: ”Kun muutetaan Malesiaan asumaan, niin käydäänhän välillä myös Jakartassa.”

amb 2 IMG_9180

Solariasta saa herkullisia kiinalaistyyppisiä ruokia.

amb 2 IMG_9183

Gramedia-kirjakaupasta löytyi taas A:lle pari indonesiankielistä hömppäromaania. Vieressä lasten suosikki eli ”pelipaikka”.

amb 2 IMG_9185

Lapset tienasivat 723 palkintolipuketta.

amb 2 IMG_9187

A kävi kuppakahvilassa juomassa kalliin (rp 40 000) suklaajuoman. Seuraavan päivän Papuan-lentoakin silmällä pitäen oli hyvä aloittaa lukemaan kirjaa jakartalaisnuoresta, joka parikymppisenä palaa ensimmmäisen kerran elämässään vanhempiensa kotisaarelle Papualle.

amb 2 IMG_9191

J.Co!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s