Viidakkokoulun kevätlukukauden avajaiset

Viime viikon viidakkokoululaiset käyttivät syyslukukaudella opiskeltujen asioiden kertaamiseen, mutta tänään järjestettiin kevätlukukauden avajaisseremonia, johon liittyen rehtori piti puheen ja toivotti sekä oppilaille että koulun henkilökunnalle mukavia koulupäiviä siitäkin huolimatta, että vanhan viidakon sanonnankin mukaan ”otsasi hiessä sinun on koulua käytävä”. (Huom.: samaan aikaan Rovaniemellä kuulemma -32C eli joudumme kärsimään melkein 70 astetta lämpimämmistä keleistä.)

Ensimmäinen kouluviikko järjestetään leirikouluolosuhteissa Nagari Sungai Pinang:n rannalla, mutta jo seuraavaksi viikoksi on tarkoitus siirtyä uuteen hienoon Payakumbuh:n koululuokkaan.

koulu IMG_4366

Lippuseremonia ja rehtorin puhe.

koulu IMG_4369

Matematiikan tunti RBH:n ravintolassa.

koulu IMG_4373

Henkilökunta päätti ottaa vähän rennommin tämän lukukauden alun ja tässä H:lla on aikaa mm. näyttää B:lle muutamia kuvia kesken koulutunnin.

koulu IMG_4436

Ravintolakatos osoittautui kuitenkin turhan levottomaksi opiskeluympäristöksi mm. jatkuvan musisoinnin ja puheensorinan takia. Niinpä seuraavat tunnit pidettiin omalla terassilla lähempänä rantaa. Hirmuinen meren kohina ja aaltojen jyske rantatörmään olivat sentäänn ravintolamelua pienempi riesa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s