Viidakkokoulun uusi koululuokka

Ahkerat viidakkokoululaiset komennettiin tänään kesken joululoman siivoamaan ja sisustamaan viidakkokoulun uutta luokkahuonetta tulevaa kevätlukukautta varten. I:n kotitalon yläkerran luokkahuoneessa on annettu aiemmin englanninkielen privaattitunteja, mutta huone oli päässyt vähän pölyttymään viime vuosina, kun opettaja itse on ollut maailmalla.

Koska luokassa ei ole sähköjä, piti varsinkin oppilaiden pulpettien sijoittelua miettiä niin, että päiväntasaajan aurinko paistaisi pöydille sopivasta kulmasta. Ja kaamoksen aikaanhan tätä koululuokkaa ei sitten voi käyttää ollenkaan. Eikä siis myöskään ilta- tai yökoulua voida järjestää.

ikan lk IMG_2501

Viidakkokoulun kevätlukukausi opiskellaan pääsääntöisesti länsisumatralaisessa Payakumbuh:n kaupungissa. Jalan Soekarno-Hatta:n varrella on tämä I:n kotitalo, jonka alakerrassa on äitimuorin kauppa ja sen yläpuolella meidän tuleva luokkahuoneemme (keltaisen parvekkeen kohdalla).

ikan lk IMG_2486

”Minä luudalla lakaisen lattioita…”

ikan lk IMG_2489

Jynssätkäähän niin, että kiiltää! 🙂

ikan lk IMG_2497

Valaistusolosuhteet huomioitu kalustuksen sijoittelussa. Viidakkokoulun uusi luokkahuone on niin ekologinen ratkaisu, että valokin on 100% puhdasta luonnontuotetta.

ikan lk IMG_2499

Lopuksi luututtiin myös portaat, jotka ovat varmaankin kaikkien työsuojelunormien vastaiset, mutta turvallisuutta lisättiin kuitenkin niin, että luokan lattiassa olevan aukon toinen reuna täytettiin romulla niin, ettei siltä puolelta ainakaan mahdu epähuomiossa putoamaan alas.

ikan lk IMG_2491

Karttakeppikin löytyi. Seinälle voisi vielä yrittää virittää white board:n…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s