Viisuminuusintareissulla Singaporessa

Tasan viikko sen jälkeen, kun A lähti työmatkalle Suomeen, myös H ja lapset joutuivat poistumaan uudesta Jakartan kodistamme, sillä 30 päivän viisumi meni umpeen. Tuon lentokentältä 35 US$:lla saatavan ”Visa on Arrival” -tarran (Voa) voimassaoloahan voisi paikallisessa immigration office:ssa kertaalleen jatkaa niin, että se olisi voimassa myös toiset 30 päivää, mutta halpaa ja simppeliähän on myös lentää käväisemään jossakin naapurimaassa, kun esim. Singaporessa. Ja kukapa meistä nyt voisi vastustaa kiusausta, kun olisi näin hyvä syy vierailla taas kerran suosikkikohteessamme ”Leijonakaupungissa”.

E oli opetellut suunnistamaan Singaporessa pari viikkoa aikaisemmin formulaviikonlopun yhteydessä ja niinpä 9-vuotias opasti muun seurueen lentokentältä Paya Lebar:n metroasemalle syömään sushia ja sieltä vielä Joo Chiat -kadun alkupään hotelliinkin, tutun Mr. Teh Tarik -muslimiruokapaikan kulmille.

Viisuminuusijoilla oli Singaporessa kolme päivää aikaa, joten Sentosan saaren merimaailman lisäksi myös mm. talviurheiluharrastukset olivat suunnitelmissa. Singaporelaisystävämme N:n perhettä oli myös mahdollista tavata pitkästä aikaa.

H:n ja lapsien viisuminuusintareissu oli suunniteltu niin, että paluulento Jakartaa olisi sama JetStar:n iltalento, jolle myös Suomesta palaava A voisi juuri ja juuri ehtiä…

sp immigration

Kerrankin näin lyhyet passijonot!

sp sushi

Sushia Paya Lebar:n asemalla.

sp sentosa

Kävellen Sentosan saarelle.

sp aquarium

S.E.A. Aquarium.

sp nadia

H & N.

sp mr teh tarik

Roti prataa Mr. Teh Tarik:ssa.

sp korean bbq

Korean BBQ.

sp hotel 81 classic

Hotel 81 Classic.

sp rumah nadia

Singaporelaisystävien luona kylässä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s