Me muutettiin maalta kaupunkiin

Muuttomatka maalta riisipeltojen keskeltä pienestä balilaiskylästä maailman neljänneksi väkirikkaimman valtion pääkaupunkiin 10 miljoonan muun asukkaan sekaan oli kyllä yhdenlainen kulttuurishokki. Liikenneruuhkien lisäksi kiukutteleva taksikuski ja se, että vuokrasopimusta tehtäessä luvattua uima-allasalueen käyttöoikeutta ei sitten ollutkaan ja yömyöhällä soitettu puhelu amerikkalaiseen palvelunumeroon yms. aiheuttivat kyllä hiukkasen sellaista stressiä, jota ei viime kuukausien aikana ole tarvinnut juuri kokea (poislukien tietysti sen karmean tunteen, kun tajusimme venäläisten ampuneen alas juuri sen saman malesialaiskoneen, jolla olimme edellisviikolla matkustaneet).

Joka tapauksessa uusi vaihe vuoden seikkailussamme ympäri Indonesiaa ja muuta Kaakkois-Aasiaa on nyt alkanut. Ehkäpä vielä saamme asuntoasiatkin järjestykseen niin, että suunnitellut SC-Ropiikin hieman pidemmän radan treenitkin saadaan käyntiin.

muutto koko porukka

Heippa vaan, Rumah Tina (talo), M (naapurin täti) ja W (kokki)!

muutto koirat

Ja heippa kaikki koiratkin!

muutto putu odottamassa

Kuskimme P odottamassa.

muutto halaukset

CU!

muutto putu ja lapset lentokentalla

Käyttäkää nyt ihmeessä hyvät ihmiset ystävämme ja hovikuskimme Putun palveluksia aina, kun tulette Balille. Nimim. ”Yli 10 vuoden kokemuksella”. Yhteystiedot: Ida Bagus Putu Suardana, puh. +6285857226168 tai +6281936331349 tai fb:ssa Ida Ubud Taxi. Mukava ja kielitaitonen perheenisä Banglista. Ja meiltä kannattaa kertoa terveisiä, niin varmaan hintatasokin on hienosti kohdillaan.

muutto airasiat balilla

Air Asiat Balin rannassa.

muutto koneesta jakartassa

Jakartassa!

muutto lahio

Kalibata City:n lähiö.

muutto allas niin kaukana

Allas, niin lähellä, mutta kuitenkin saavuttamattomissa. (Tätä ongelmaa jouduttiin selvittelemään oikein urakalla.)

muutto ika ja ade h i

Serkukset I ja I heti ensimmäisenä iltana meitä tervehtimässä. Homma vaati melkoista moottoripyöräajelua läpi öisen suurkaupungin (ystäviltämme, ei siis meiltä).

Jätä kommentti