SumBar Hidup @Ubud

Ubudissa on siis muutamia Padang-ruokapaikkoja, joista se meidän perheen perinteisin suosikkipaikka on ehdottomasti Puteri Minang, jota on tullut täällä aiemmin jo mainostettuakin. Mutta onhan niitä toki muitakin ja vähemmän bule-orientoituneissa paikoissa hinnat ovat tietysti vielä aavistuksen verran PM:a halvemmat, joskaan ruuan laadussa ja herkullisuudessa ei ole eroja.

Ubudin Padang-ravintoloista toiseksi eniten olemme viime vuosina käyttäneet niin ikään pääkadulla (Jalan Raya Ubud) olevaa Sumbar Hidup:a (”Länsi-Sumatra elää”). Paikka on hieman Puteri Minangista isojen teiden risteyksen Arjuna-patsasta kohti eli vajaa 100 metriä kauempana Ubudin keskustasta. Edelleen samalla puolen pääkatua.

Tänään viimeksi A mopoili E:n kanssa ko. lafkaan hakemaan kotipakettilounasta.

sh ikkuna sisalta

SumBar Hidup:n ”näyteikkuna” sisältä päin.

sh elmeri

E:llä reppu selässä. Mopokyydillä ruoka kulkee kätevästi kotiin asti.

sh paketit

Kuusi kotipakettia: Lapsille kolme simppeliä riisi + paistettu kana -lounasta. H:lle perinteinen rendang + nangka + vihannekset + kastikkeet + sambalit -kokoelma ja A:lle merellisempi tuna + katkaraputikut + kastikkeet + sambalit. Lisäksi extrapaketti maissi- ja perunapaistoksia. Yht. rp. 125.000 eli koko perheen lounas n. 8 €:lla.

sh pressa

Indonesian presidenttinä vielä reilun kuukauden (20.10.2014 asti) toimiva SBY katselee vielä ravintolasaliin. Kohtapuoliin tilalle pitäisi vaihtaa heinäkuun vaaleissa valittu ja hävinneen ehdokkaan masinoimissa oikeusprosesseissakin elokuussa vahvistetun vaalituloksen mukaisesti herra Jokowi:n potretti.

sh kotona A

Kotona paketit avataan! Ihan kuin olisi joulu ainainen.

sh tunaa yms

Riisin, kastikkeiden ja sambaleiden päällä pari katkarapuvarrasta ja kädessä herkkukimpale paistettua tonnikalaa. Tuo kielennäköinen pötkylä on munakoisoa…

 

Mainokset

One response to “SumBar Hidup @Ubud

  1. Matti Pelttari

    Mummu teki meillä makaronilaatikkoa, kun Topias oli ensi kertaa yökylässä. Oli muuten hyvää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s