SC-Ropiikin uusi seuraennätys P6-sarjassa syntyi!

scr hyppy l

5-v:n starttiharjoitus.

scr hyppy e l

Taustalla 9-v isoveli näyttää mallia.

scr lassi vaparia

P6 n. 25m VU (ultralyhyellä n. 10m radalla) n. 28s. 🙂 (Uusi ko. ikäluokan seuraennätys.)

scr kukat

Nämä kukat laitettiin tähän merkiksi siitä, että n. 25m tulee tässä täyteen (noin kaksi ja puoli altaanmittaa).

scr kuperkeikka

Päävalmentaja aloitti heti volttikäännöstreenit. 5-v olisi halunnut oppia heti koko käännöksen, eikä pelkkää kuperkeikkaa. (Huom. altaan matalan pään portaat, joiden kohdalla joudutaan kääntymään ja jättämään n. 12,5 metrin altaasta loput n. 2,5m käyttämättä.)

Reilun kuukauden kuluttua 6 vuotta täyttävä L pysäytti tänään kellot aikaan noin 28 sekuntia n. 25m vaparissa. Meidän amedilainen allas on vähän epäkiitollinen ennätystehtailuun, sillä sen pituus on n. 12,5m, mutta pari viimeistä metriä on toisessa päässä sellaista portaikkoa, ettei siinä voi uida kovaa edes pieni 5-vuotias. Niinpä käännös tehdään portaikon kohdalla n. 10m uinnin jälkeen, mikä pysäyttää vauhdin kokonaan, kun päädystä ei pääse potkaisemaan. Tästäkin huolimatta L:lle mitattiin niin kova aika (ikäisekseen), että tuotahan täytyy heti tilaisuuden tulla käydä testauttamassa oikeassa 25m tai 50m altaassa. Vaparin lisäksi myös selkäuinti näytti sujuvan mallikkaasti.

Yllättävän hyvästä uintisuorituksesta innostuneena Swimming Club Ropiikin päävalmentaja Lo aloittikin heti L:n kanssa volttikäännöksen harjoittelun (sillä ei se käännös kovin kaksinen ollut siellä altaan toisessakaan päässä, jossa sentään on se tasainen seinä vastassa). Hyppy pää edellä 5-vuotiaalta sujui jo ihan samaan malliin kuin 9-vuotiaalta isoveljeltäänkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s