Babi guling (balilaista varraspossua)

Balilainen erikoisuus on vartaassa pyörittämällä paistettu sika, johon siis valtaosa indonesialaisista ei koskisi pitkällä tikullakaan. A ei myöskään ko. sapuskasta välitä, mutta H:lle se tuo jonkinlaisia joulufiiliksiä (ainakin possun nahan syöminen, mikä lienee yksi balilaisia ja satakuntalaisia yhdistävistä perinteistä).

TriY mainos

Warung Makan TriYoga

TriY bungkus

Mitäs laitetaan?

TriY siannahkaa

Siannahkaakin tarjolla. Yäk, sanoi A.

Meidän Amedin asunnon naapurissa on Warung Makan TriYoga, josta saa mukaan paketin (bungkus) rp 20.000:lla tai puolet halvemmalla eli rp 10.000:lla, mikäli ottaa puhtaan vegetaariversion ilman erilaisia sikajuttuja. A:lle siis halvempi siaton ja H:lle kalliimpi sikaversio. Yhteensä siis rp. 30.000 eli n. 2 €. Oikein hyvä aamupala tai lounas.

lawar

Lawar eli verensekaista raastetta.

Possua oli tarjolla neljässa olomuodossa eli lihaa, maksaa, verta ja nahkaa. Veri oli mukana punertavassa lawar-raasteessa (vihanneksia, kookosta, mausteita ja verta). Tämän lisäksi mukaan tuli maapähkinöitä, sambalia (chiliä), nuudeleita ja vihanneksia ja tietysti riisiä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s